Sopa de gambes a la crema
Categoria:
Sopes i cremes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de gambes
- 100gs de crema de llet
- 80 gs de mantega
- 1/2 got de xerés
- 1 fulla de llorer
- Farigola en pols
- Sal i pebre
- Llesques de pa de segol
4 racions
Elaboració
Posar al foc una olla amb 3/4 de litre d'aigua amb la fulla de llorer, una mica de farigola, sal i pebre.
Quan l'aigua bulli, tirem les gambes senceres o només les cues. Coure durant 10 minuts. Una vegada cuites
les gambes, escórrer i deixar refredar. Quan estiguin fredes, pelem les cues. En una cassola gran, dissolem
la mantega a foc lent. Afegim les gambes i sense deixar de remenar, sofregim durant uns instants i tirem
l'aigua de bullir les gambes, prèviament colada. Tot seguit hi afegim la crema de llet i una mica de farigola
i ho deixem coure uns minuts, remenant i sense deixar que bulli la salsa.
Finalment hi tirem una mica de xerès. Ho servirem amb llesques de pa de segó
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.