Canapès de pollastre i pernil amb maionesa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pit de pollastre
- 250 gs de pernil dolç
- 50 gs d'olives sense os
- 2 porcions de formatgets
- 16 torrades de canapés
- 4 tomáquets cherry
- 4 branquetes de cibulet
- Maionesa
4 racions
Elaboració
Agafem la maionesa i la posem a la batedora amb un pit de pollastre cuit a trossos i els daus de pernil dolç.
Ho triturem a la màxima potencia.
Quan es vegi triturat, hi afegim les olives verdes desossades, els formatgets i continuem triturant fins a aconseguir-ne un contingut suau
Agafem la mescla resultant i la untem damunt les torrades dels canapès. Col-loquem les torrades damunt el plat i tot seguit, el decorem amb trossets de tomàquet cherry i una branqueta de cibulet
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.