Peus de porc amb cargols

Categoria:
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Peus de porc
  • 1/2 kg de Cargols bullits comprats al mercat.
  • 100 g de pernil a daus
  • 2 Cebes
  • 1/4 kg de tomàquets
  • Un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida)
  • Pebre negre en gra.
  • 1 Bitxo
  • Farina
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Brou de bullir els peus

Per fer la picada:

  • 2 grans d'all
  • 1 grapat d’ametlles torrades
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-Socarrem els peus de porc, els rentem i els bullim amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), pebre negre en gra i sal. Un cop bullits, més o menys 60 minuts, els escorrem bé.
-Enfarinem i fregim els peus de porc, i els posem en una cassola.
-Amb aquest mateix oli fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
-L’afegim a la cassola dels peus i els cobrim amb brou de bullir-los.
-Hi afegim els cargols, el pernil i el bitxo, i ho deixem que cogui uns 20 minuts tot junt.
-Fem la picada.
-Quan faltin 10 minuts per acabar, hi afegim la picada desfeta amb una mica de caldo de la cocció.

1h 40min


Recepta de cuina de Peus de porc amb cargols
Peu de porc cru.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Peus de porc amb cargols
Peus de porc amb cargols per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: