Peus de porc amb cargols
Categoria:
Carns
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 Peus de porc
- 1/2 kg de Cargols bullits comprats al mercat.
- 100 g de pernil a daus
- 2 Cebes
- 1/4 kg de tomàquets
- Un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida)
- Pebre negre en gra.
- 1 Bitxo
- Farina
- Sal
- Oli d’oliva
- Brou de bullir els peus
Per fer la picada:
- 2 grans d'all
- 1 grapat d’ametlles torrades
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
-Socarrem els peus de porc, els rentem i els bullim amb una ceba, un manat d'herbes (llorer, farigola, sajolida), pebre negre en gra i sal. Un cop bullits, més o menys 60 minuts, els escorrem bé.
-Enfarinem i fregim els peus de porc, i els posem en una cassola.
-Amb aquest mateix oli fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets.
-L’afegim a la cassola dels peus i els cobrim amb brou de bullir-los.
-Hi afegim els cargols, el pernil i el bitxo, i ho deixem que cogui uns 20 minuts tot junt.
-Fem la picada.
-Quan faltin 10 minuts per acabar, hi afegim la picada desfeta amb una mica de caldo de la cocció.
1h 40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3350 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.