Mousse de xocolata amb avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 150 gs de xocolata negra especial per fondre
- 3 cullerades soperes de sucre
- 4 ous
- 50 gs d'avellanes en pols
- 8 avellanes senceres i pelades
- 1 pessic de sal
Elaboració
Separar els rovells de les clares d'ou. Muntar les clares a punt de neu amb una mica de sal. Partis la xocolata a trossos i posar-los en una cassola amb dues cullerades soperes d'aigua. Fon la xocolata a foc lent, remenant sense parar fins obtenir una massa homogénia.
Aboca aquesta barreja sobre les clares muntades a punt de neu i remou delicadament amb una espátula, per no trencar les clares muntades.
Reparteix la mousse obtinguda en copes individuals i reserva en fresc com a minim 2 hores, perque la mousse s'endureixi una mica.
En el moment de servir, decora cada copa amb 2 avellanes
Notes
Pots preparar aquesta mousse reemplaçant les avellanes amb pols, d'ametlles o nous.
Ara no ve molt de gust el gelat peró ja arribara l'estiu
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.