Magret d'ànec farcit
Categoria:
Carns
Típica de: Catalunya
Estació: tardor
Ingredients
- 1 magret d'ànec
- 1 ceba
- 200 grams de xampinyons
- 1 pols de sal
- 1 pols de pebre negre molt
- 1 cullerada de mantega
2 racions
Elaboració
Primer de tot, rentem els xampinyons, els traiem la pota i els laminem ben fins
Després pelem la ceba i la tallem a lamines ben fines
Posem una paella al foc amb la mantega a fondre, i posem els xampinyons i la ceba i ho fem coure una mica i retirem del foc i reservem
Ara és el moment de preparar el magret
Traiem la part de greix que te el magret i li fem un tall al llarg, de manera que ens quedi obert en dos talls
Farcim el magret amb els xampinyons i la ceba i el lliguem amb fil de cuina
Salpebrem el magret i el posem en una paella una mica fonda,i el fem coure durant cinc minuts per cada cantó
Un cop cuit el deslliguem i servim en un plat
1h
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.