Galtes de porc a la brasa
Categoria:
Carns
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Galtes de porc petites, que a la carnisseria ens preparen i poleixen per fer a la brasa.
- Llenya d’alzina
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
2 racions
Elaboració
Preparem una bona brasa amb llenya d’alzina, els troncs més aviat prims.
Fem uns talls en creu a cada galta. Salpebrem les galtes i les untem amb oli.
Les col.loquem a la graella de la barbacoa , primer en posició alta (no molt a prop de la brasa), és a dir, calor moderada, ja que es tracta d’una carn fibrosa i tarda força temps a coure’s.
Durant la cocció, anem donant voltes a les galtes i hi posem una mica d’oli. Si la brasa ens fa flama, hi tirem un bon grapat de sal i llestos. Passats uns 20 minuts, baixem la graella a una posición més baixa i deixem coure uns 10 minuts més. Depèn del gust de cadascun.
Ja es por servir el plat, dues galtes per persona, normalment acompanyat amb una bona amanida.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
8498 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.