Menestra de bacalla
Categoria:
Altres
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de bacallá
- 1 kg de patates
- 1/2 kg de pastanages
- 1 ceba
- 400 gs de pésols congelats
- 2 alls
- Julivert
- 1 fulla de llorer
- Pebre vermell
- Farina
- Vi blanc
- 1 sobre de safrá
- Oli, sal
Elaboració
Escórrer el bacallá en remull del dia abans i reservar-lo. En una cassola s'ofega la ceba picada, l'all i el julivert picats al morter i un gotet de vi blanc. Afegiu-hi el bacallá net i deixa coure, espessir la salsa amb una mica de farina.
Incorporar les patates a dauets i fregides, les pastanages cuites a daus i els pésols. Deixar coure a foc lent addicionat amb pebre vermell i llorer, movent de tant en tant, quan tot estigui tou cubri d'aigua, assaonar, afegir el safrá i deixar coure uns minuts més
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1285 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.