Conill en escabetx de taronja i xocolata
Categoria:
Carns

Ingredients
- 1 conill
- 1 ceba
- 1 pastanaga
- 1 got de suc de taronja
- ½ got d'oli d'oliva
- 200ml de vinagre de vi
- 200ml de vi blanc
- Llorer
- Sal
- Pebre
- 2 preses de xocolata
4 racions
Elaboració
Tallar el conill a trossos mitjans sofregir en una paella amb l'oli, la ceba i la pastanaga trinxada no molt fina i els condiments.
Quan estigui tot daurat s'hi incorpora el suc de taronja, el vi i el vinagre ies deixa bullir a foc mig duran uns 20 o 25 minuts aproximadament.
A l'hora de servir posarem la cassola amb el conill al forn a daurar una mica iquan agafi color ja tindrem tot rodó.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1496 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.