Conill al vi D'oporto
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 dent d'all
- 1 tomàquet natural
- 1 fulla de llorer
- 1/2 ceba
- 1/2 pastanaga
- Oli d'oliva
- 150 ml de vi d'oporto
- 1 l, de caldo de verdures
- 1 conill
- Sal
4 racions
Elaboració
Pre-fregim la carn i la deixem a part.
Posem l'oli a la cassola i quan esta calent, sofregim la ceba, l'all, el tomáquet, la pastanaga i la fulla de llorer.
Quan esta tot sofregit, hi posem la carn, i la remenèm per a que s'unti del sofregit.
Es posa el vi d'oporto fins que s'evapori l'alcohol.
Ara afegim el caldo de les verdures.
Quan esta bullin tot el conjunt afegim la sal
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.