Amanida de nous i formatge gruyere
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 enciam
- 4 tomates
- 1 ceba tendra
- 200gs de formatge gruyere
- 60 gs de nous
- Olives verdes
- (Per la vinagreta de menta)
- 2 alls
- Julivert
- 1 cullerada de menta (fresca o seca)
- 2 cullerades de vinagre de poma
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
4 racions
Elaboració
Para la vinagreta de menta
Fiquem tots els ingredients meyns l'oli d'oliva en un pot
Ho passem per la batedora i hi afegim l'oli d'oliva a poc a poc
Per a preparar-ho
Rentem bé les fulles d'enciam i col-loquem les trossejades en
una plata.
Tallem a quadradets la tomata i el formatge gruyere, i la ceba
la tallem a la juliana. A continuació distribuim l'enciam per
sobre, l'amanim amb la vinagreta de menta i hi afegim les nous
i les olives verdes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1289 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.