Pebrots verds farcits
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Ingredients
- 8 pebrots verds de mida mitjana
- 1 ceba
- 500gr de xampinyons
- 250gr de carabassons
- 2 ous
- 2 alls
- 10 ametlles torrades
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- Juliver
- (Per la salsa de vi)
- 1/2 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1/2 l de brou vegetal
- 1 tasseta de vi blanc
- oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Saltem amb oli d'oliva la ceba, els xampinyons i el carabasó finament picats
i hi incorporem la picada d'all el julivert i les ametlles. Batem els 2 ous
i fem un remenat amb les verdures quan siguin cuites, a fi de lliga una mica
el farcit.
Per a la salsa, fregim la ceba amb l'oli, li afegim la farina, deixem que es
torri una mica i ho ruixem amb el vi. Quan el vi s'hagi evaporat una mica hi
afegim el brou, ho deixem bullir uns minuts.
Rentem els pebrots, els traiem els manecs i les llavors i els farcim. Els
col-loquem en una safata de forn, els ruixem amb la salsa i els fem coure
tapats uns 30 minuts
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4615 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.