Lluç saltat de verdures i camagrocs
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de llus d'uns 150 gs
- Carabassó
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 all porro
- 150 gs de camagrocs
- 1 raig de conyac
- Oli d'olva
- Sal
- Pebre
- Crema de llet
4 racions
Elaboració
Tallem en juliana totes les verdures. Les sofregim en una mica d'oli, sal
i pebre, les retirem. En l'oli restant podem sofregir una mica de ceba i
quan estigui ben rossa, li afegim els camagrocs un minut. Salpebrem i posem
un raig de conyac. per finalitzar, incorporarem la crema de llet i la deixarem
reduir fins que la salsa quedi al nostre gust. En un altra paella posarem unes
gotes d'oli i ficarem el lluç quan estigui ben calent, el tindrem al voltant
d'un minut per cada costat i ja podem montar el plat
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1331 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.