Carpaccio de vedella amb germinats
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Carpaccio
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 filet de vedella de uns 400gs
- Pebre
- Julivert
- Sal
- Oli
- Suc de llimona
- Formatge parmesa a trossets
- Germinats de llenties i d'espinacs
Elaboració
Agafem el filet de vedella i netegem els greixos i nervis que tingui
Tot seguit el salpebrem amb pebre bastan gros i l'emboliquem amb paper
d'alumini, a continuació, el marquem a la planxa durant 1 minut
aproximadament per dos costats, el retirem, el deixem refredar, el cobrim
amb julivert picat i l'emboliquem amb film transparent de cuina i el posem
al congelador
Per servirlo el treiem del congelador 5 minuts abans d'emplatar-lo, el tallem
el més fi posible i li afegim la sal, l'oli, el suc de llimona i els germinats
al nostre gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1055 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.