Llamàntol amb salsa criolla
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llamàntols de ració
- 1 ceba morada
- 1 pebrot verd
- 2 cullerades d'aji groc
- 50 ml de brou de peix
- El suc d'una llima
- 1 fulla de llorer
- Sal
4 racions
Elaboració
Coure els llamántols en aigua amb sal i una fulla de llorer. Perfer-ho correctament
posar aigua a escalfar i quan arrenqui el bull incorporar i deixar-lo 3 minuts.
Treure-les i escorreu-los.
Deixar que es refredin, pelar-los amb compte de no perdre
el suc del cap i tallar la carn del cos en rodanxes homogenies.
Mentre, pelar i tallar la ceba morada en tires fines, netejar el pebrot, retirar la
nervadura i les llavors i trossejar en daus el més petits possible.
Barrejar en un bol el brou de peix amb el suc de llima i l'aji groc picat (retirar primer
les llavors).
Afegir la ceba i el pebrot i barrejar bé. Disposar el cap i les pinces del
llamántol en cada plat i col·locar la carn al voltan.
Regar amb la vinagreta crioll i servir
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2375 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.