Ou de cranc i alvocat
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 ous dusos
- 1/4 d'alvocat
- 3 palets de cranc (delicies de mar)
- 1 làmina de pernil dolç
- una mica de maionesa
6 racions
Utensilis
Una mànega pastelera per decorar
Elaboració
Farem ous dusos i els pelarem i partirem per la meitat.
En separarem les clares dels rovells.
Pelarem i tallarem l'alvocat (amb 1/4 podem farcir 6 mitjos ous).
Esmicolarem els palets de cranc i els barrejarem amb els rovells i l'alvocat.
Quan tinguem una massa més o menys homogènia farcirem les clares.
Per decorar-ho, posarem a sobre de cada ou una tira de pernil dolç enrotllada i un fil de maionesa.
15min
Etiquetes: Alvocat Ou Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3343 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.