Pernil dolç sorpresa
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 talls de pernil cuit d'uns 25 g cadascun
- 3 patates mitjanes
- 1 escarola
- Oli d'oliva
- Vinagre de cava
- Mantega
- Sal
- Pebre
- 1 all
- Julivert
- Alfábrega
4 racions
Elaboració
Peleu les patates, renteu-les, talleu-les a rodanxes primetes i fregiules
a foc lent en una paella on previament s'hi haurá, fos la mantega. Netegeu
l'escarola, renteu-la, talleu-la menuda, amaniu-la amb sal i un rajoli d'oli
i vinagre i repartiu-la en els plats.
Piqueu i'all pelat, el julivert i unes fulles d'alfabrega i reserveu-ho.
Quan les patates estiguin cuites, coloqueu-les en els plats , i escampeui
inmediatament pel damunt la picada, aixi com un pessic de sal i pebre.
Traieu qualsevol resta de pell al pernil, enrossiu-lo lleugerament en una
paella ben calenta sense oli serviu-ho tot seguit, decorat amb una fulleta
de julivert
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.