Filets de perca amb salsa de llimona
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600g de filets de perca fresca
- 200g de mongeta tendra
- 1 ou batut
- 1 tassa de farina
- 1 llimona
- 1 taronga
- 1/2 culleradeta de maizena
- 80g de mantega
- Aigua
- Oli
- Pebre i sal
4 racions
Elaboració
Espunta les mongetes i talla-les a tires fines. En un cassó, fes bullir aigua
amb sal i cou-hi les mongetes fins que siguin tendres. Treu la pell de la taronga
i de la llimona, escalda-les en aigua bullent durant quatre minuts, talla-les a
tires i reserva-les . Esprem el suc de les dues fruites, afegeix-hi la maizena
barrega-ho i reserva-ho. Talla els filets de peix a diversos trossos i sapebra'als
passa'ls per la farina i per l'ou batut. En una paella amb oli calent, fregeix-los
fins que enrosseixin. Escorre'ls sobre paper absorbent. Fon la mantega en un altra
paella, agrega-hi els sucs, sapebra-ho i remena-ho. Serveix la salsa sobre el peix
Decora'l amb les peles dels citrics i amb les mongetes
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.