Filets de perca amb salsa de llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600g de filets de perca fresca
  • 200g de mongeta tendra
  • 1 ou batut
  • 1 tassa de farina
  • 1 llimona
  • 1 taronga
  • 1/2 culleradeta de maizena
  • 80g de mantega
  • Aigua
  • Oli
  • Pebre i sal

4 racions

Elaboració

Espunta les mongetes i talla-les a tires fines. En un cassó, fes bullir aigua
amb sal i cou-hi les mongetes fins que siguin tendres. Treu la pell de la taronga
i de la llimona, escalda-les en aigua bullent durant quatre minuts, talla-les a
tires i reserva-les . Esprem el suc de les dues fruites, afegeix-hi la maizena
barrega-ho i reserva-ho. Talla els filets de peix a diversos trossos i sapebra'als
passa'ls per la farina i per l'ou batut. En una paella amb oli calent, fregeix-los
fins que enrosseixin. Escorre'ls sobre paper absorbent. Fon la mantega en un altra
paella, agrega-hi els sucs, sapebra-ho i remena-ho. Serveix la salsa sobre el peix
Decora'l amb les peles dels citrics i amb les mongetes

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: