Conquilles Gratinades de peix

Ingredients

  • 500 gs de patates
  • 150 gs de xampinyons
  • 400 gs de lluç
  • 50 gs de pernil
  • 1 cullerada de mantega
  • 1 gra d'all
  • 50 gs de parmesá ratllat
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada de farina
  • 300 ml de llet
  • Sal
  • 4 conquilles de vieira

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell. Peleu-les i passeu-les pel passapurés
Afegiu-hi els xampiñons picats, sofregits amb mantega i all picat
Agregueu-hi el lluç cuit, sense pell, ni espines i esmicolat.
Afegiu-hi el pernil tallat, la mitat del parmesá i el julivert
barregeu-ho. Prepareu una beixamel i aboqueu-la.
Col-loqueu-ho en conquilles. Cobriu-les amb el formatge i gratineu-ho

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1482 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: