Conquilles Gratinades de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gs de patates
- 150 gs de xampinyons
- 400 gs de lluç
- 50 gs de pernil
- 1 cullerada de mantega
- 1 gra d'all
- 50 gs de parmesá ratllat
- 1 cullerada de julivert picat
- 1 cullerada de farina
- 300 ml de llet
- Sal
- 4 conquilles de vieira
4 racions
Elaboració
Bulliu les patates amb pell. Peleu-les i passeu-les pel passapurés
Afegiu-hi els xampiñons picats, sofregits amb mantega i all picat
Agregueu-hi el lluç cuit, sense pell, ni espines i esmicolat.
Afegiu-hi el pernil tallat, la mitat del parmesá i el julivert
barregeu-ho. Prepareu una beixamel i aboqueu-la.
Col-loqueu-ho en conquilles. Cobriu-les amb el formatge i gratineu-ho
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.