Canapé de mantega d'anxoves

Ingredients

  • Pa de motlle
  • Anxoves
  • Mantega

Elaboració

Es posa la mantega a punt de pomada, es dessalen les anxoves
durant 10 minuts en aigua freda. Reservar 3 ó 4 per la decoració.
Es trituren les anxoves i s'afegeix la mantega. Si queda massa
fort es posa una mica més de mantega. S'unta el pa de motlle.
Es decora amb tiretes d'anxova


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1859 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
Hola amics i amigues del bloc, us desitjo que passeu unes bones festes de Nadal, plenes d'amor i pau i un millor i Feliç Any Nou
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, el mateix desitjo per a vosté i a tots els amics de receptes.cat. I un desitx que hem faria il·lusió, fora el fet que ens poguessim conèixer encara que fós per e.mail. Rebi una salutació. Quim Lleonart.
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, si va al meu blog, a l'apartat on diu " mantegues compostes", podrà veure una altra manera de fer la mantega d'anxoves. Quim Lleonart.
Fernanda Bausili diu:
Amic Quim, ja he trobat la seva recepta, tot que com té tantes m'ha costat una mica, ja que el cercador de receptes d'aquest bloc va fatal, i sí es una altra manera diferenr de fer-la

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: