Amanida tèbia de tomaquet i bacallà
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 trossos grans de bacallà desalat
- 3 tomàquets madurs
- 1 pebrot sec
- 2 patates cuites
- 1 grapat petit de pinyons
- 1 grapat petit de panses sense llavors
- Oli d'oliva
- Sal en petites porcions
Elaboració
En una paella amb oli fregim el bacallá, el traiem per trossejar i ho tornem a posar a la paella.
tallem els tomáquets en dues parts i premem perqué surti la polpa sobre el bacallá.
Tallem fi el pebrot amb unes tisores, i posem a sobre els pinyons i les panses.
Ofegem tot i rectifiquem de sal. Ofegem juntament amb les patates tallades a rodanxes i el posem tot al plat per servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1201 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.