Sorbet de nectarines a la menta

Ingredients

  • 500 gs de nectarines pelades i sense os
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 150 ml d'aigua
  • 6 fulles de menta fresca

Elaboració

Feu un xarop lleuger bullint l'aigua amb el sucre durant 3 o 4 minuts. Aparteu-ho del foc i afegiu-hi les fulles de menta i el suc de llimona.
Poseu en el vas de la trituradora les nectarines, tallades i netes de pell i ossos, amb el xarop, tritureu-ho fins que quedi una barreja fina.
Aboqueu la barreja resultan dins d'un recipient apte per al congelador, cubriu-lo i congeleu-lo durant 6 hores, traieu-lo cada 2 hores per remoure'l i aconseguir d'aquesta forma una textura poc cristal-lina.
Traieu-lo del congelador uns minuts abans de servir, repartiu-ho en copes i adorneu-ho amb menta fresca

20min

Notes

6 hores de congelació


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: