Creps Farcides amb "brunoise" de fruites

Ingredients

  • 175 gs de farina
  • 2 ous
  • 300 ml de llet
  • 30 gs de mantega fosa
  • Una mica de sal
  • Per al farciment
  • 1 kiwi
  • 1 mango
  • 1 poma
  • 1 pera
  • 1 taronja
  • Melmelada al gust
  • Licor

4 racions

Elaboració

Tamisseu la farina amb la sal dins d'un bol. Aboqueu-hi els ous i barregeu-ho mentres s'hi va incorporant la llet, batent del centre cap a l'exterior, fins a formar una pasta homogènia. Afegiu-hi la mantega fosa, pero freda.
Coeu les creps cobrint la base d'una paella greixada amb una capa fina de pasta, deixeu-les daurar una mica i doneu-los la volta; torreu-les per l'altre costat i reserveu-les sobre paper antiadherent. Repetiu aquesta operació fins a acabar la pasta.
Talleu la fruita pelada formant una brunoise (dauets petits). Ruixeu les fruites amb un raget de licor i repartiu-les al centre de cada crep amb una mica de melmelada al gust. Ajunteu els extrems de la crep formant una bossa que podrem subjectar amb una tireta de pell de taronja.
Pot servir-se col-locant la bossa de crep al centre i empolvorant el plat amb alguns trossets de fruita. Aixi quedarà més decoratiu

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1964 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: