Salmó Roial
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 rodanxes de salmó
- 3 cullerades de tomaquet triturat
- 2 rovells d'ou
- 175 gs de mantega
- Oli
- 1 copeta de vinagre a l'estrago
- 1 llimona
- Julivert
- Sal
4 racions
Elaboració
Netejar el peix, adobar amb sal i suc de llimona i untar-lo lleugerament amb oli. Col-locar en una safata , untar amb
mantega fosa i introduir al forn a temperatura forta, durant 15 minuts. (Para la salsa). Posar el vinagre amb un cassó al foc i, quan s'hagi reduit a la mitat, afegim el tomàquet.Coure fins que el tomàquet estigui ben espés.
Deixem entebionar la salsa, afegim els rovells d'ou i a foc molt suau o al bany de maria, coure, remenant amb una batedora fins que estigui com una crema. Ja fora del foc , afegir la mantega a trossets, sense deixar de remenar.
Col-locar el peix en una safata calenta, decorar amb unes cullerades de la salsa, trossets de llimona i julivert.
Servir la resta de la salsa en una salsera a part
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1624 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.