Carxofes amb salsa d'herbes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 carxofes grans
  • Sal
  • El suc d'una llimona
  • 200gs de iogurt
  • 100gs de nata lleugera
  • 3 bitxos verds petit de llauna
  • 5 olives sense os
  • 1 manat d'herbes de primavera
  • 1 gra d'all
  • 1 culleradeta de mostassa
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Netejar les carxofes, retirar les tiges i tallar les puntes de les fulles. Es posen a coure durant 25 minuts amb abundant aigua i el suc de llimona, s'afegeix sal.
Mentrestan barregem bé el iogurt i la nata lleugera. Piquem el bitxo i les olives. Rentem les herbes les escorrem i les triturem. Pelem l'all i ho passem per la prensa. Ho barregem tot junt amb la mostassa i el salpebrem.
Escorrem les carxofes, obrim les fulles i mullem la part carnosa amb la salsa per menjar-nos-les


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: