Vol-au-vent amb Tártar de salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300gs de salmó
- 1 ceba
- 1 tomáquet madur
- 1 llimona
- 4 anxoves
- 4 llangostins
- Anet
- 1 cullerada de coriandre
- Oli d'olva
- Sal
- Pebre
- Massa de pasta de full
4 racions
Elaboració
Pica el salmó i afegeix el suc de llimona. Pela la ceba tendra i el tomáquet, picals molt fins i agrégals al salmó, incorpora el coriandre i salpebra. Pica fi l'anet regal amb un rajoli d'oli i s'afegeix a la barreja.
Divideix la massa de pasta de full en quatre porcions i feu 4 cassoletes, s'enforna fins que estigui lleugerament cruixent i afegeix el tártar dins.
Decora el tártar de salmó amb un llagosti i un llom d'anxova per sobre
Notes
També es poden comprar les cassoletes fetes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.