Vol-au-vent amb Tártar de salmó

Ingredients

  • 300gs de salmó
  • 1 ceba
  • 1 tomáquet madur
  • 1 llimona
  • 4 anxoves
  • 4 llangostins
  • Anet
  • 1 cullerada de coriandre
  • Oli d'olva
  • Sal
  • Pebre
  • Massa de pasta de full

4 racions

Elaboració

Pica el salmó i afegeix el suc de llimona. Pela la ceba tendra i el tomáquet, picals molt fins i agrégals al salmó, incorpora el coriandre i salpebra. Pica fi l'anet regal amb un rajoli d'oli i s'afegeix a la barreja.
Divideix la massa de pasta de full en quatre porcions i feu 4 cassoletes, s'enforna fins que estigui lleugerament cruixent i afegeix el tártar dins.
Decora el tártar de salmó amb un llagosti i un llom d'anxova per sobre

Notes

També es poden comprar les cassoletes fetes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2210 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: