Calamarsets farcits de carxofa
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: delta del ebre
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de calamarset
- 1/2 kg de carxofes
- 2 alls tendres
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre
4 racions
Elaboració
Netegeu els calamars, les carxofes i els alls. Fregiu les carxofes i els alls, i els caps dels calamarsets. Després
farciu els calamarsets amb el preparat que heu fregit i els tanqueu amb un escuradents i, finalment, els poseu uns minuts a la planxa amb un raig d'oli per damunt
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1816 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.