Rostit de mitjana de vedella a la salsa de mel
Categoria:
Carns
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 peça de la part ampla de la mitjana d'uns 700gs
- Brou de vedella o d'aigua
- 150 gs de pastanages
- 8 patates bullides
- 1 manat d'espárrecs de marge
- Oli d'oliva
- Vi negre
- 10 gs de mel
- Sal i pebre per assaonar al gust
- Ingredients per a la salsa)
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 1 ceba
- 6 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 2 tomáquets mitjans
4 racions
Elaboració
Netegem la peça i la salpebrem al gust,. Posem la carn en una safata per al forn amb oli i la daurem. Hi afegim les hortalisses tallades ben primes i posem la safata al forn durant 20 minuts a 170º. A mitja cocció hi afegim el vi negre, o deixem reduir a la meitat i afegim el brou. Quan estigui al punt, la traiem del forn.
Enretirem la peça de carn. Fem la salsa amb el suc tot escalfant la mel i afegint-hi suc a poc a poc. Tot seguit, ho rectifiquem de sal i ho lligem amb farina de blat de moro. Presentem la carn tallada, amb una guanició d'esparrecs de marge saltats , patates i pastanages cuites i hi afegim la salsa
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.