Cinta de llom embolicada amb bacó amb pomes i cebes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 cinta de llom rústico
- 2 paquets de talls de bacó
- Herbes de Provenza
- 1 cabeça d'alls sense pelar
- 6 cebes mitjanes pelades i tallades a quarts
- 3 pomes tallades a quarts
- 1 got de vi blanc
- 1 got de brou d'au
- 1 cullerada sopera de mel
- 1 paquet de puré de patate
- Sal, pebre i oli d'oliva
6 racions
Elaboració
Salpebrem la cinta de llom, i arrebo-sarla amb herbes de provenza, embolicar-la amb els talls de bacó i lligar-la amb els talls de bacó i lligar-la per evitar que perdi la seva forma en en rostir-la.
Elaborar el puré de patates segons les instruccions del fabricant, i reservarlo.
En un recipient apte per al forn introduir la cinta de llom amb tots els ingredients excepte el puré de patates. Enfornar-ho a 160º de 45 a 60 minuts, mullar el llom cada 20'aprox amb la seva salsa. Un cop rostit reduir en una olla la salsa restant. Servir-lo al costat del puré, les pomes, les cebes i els alls
1h 30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2015 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.