Llom amb llet
Ingredients
- 3/4 de kg de llom de porc en un tros
- 1/2 l de llet
- 1 copeta de conyac
- 1 cullerada de mantega de porc
- 2 cullerades d'oli
- Sal, pebre
6 racions
Elaboració
Condimentar el llom amb sal i pebre. Daurar-lo en l'oli i la mantega; un cop ben daurat el llom, abocar el conyac, deixar-ho coure uns minuts més i afegir la llet. Coure tapat, a foc suau fins que estigui tendre, la salsa ha de quedar com una crema.
Tallar el llom en llotges fines i servir cobert amb la salsa calenta i acompanyat de patates o verdures
1h
Notes
Preparació 5 minuts
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2695 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.