Amanida d'alvocats, fulles verdes, maduixes i ametlles
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 2 alvocats madurs
- 2 tasses de maduixes
- 2 tasses de fulles verdes(espinancs, canonges, ruca)
- Ametlles
- Oli d'oliva
- Mel
- Sal
- 1 cullerada de llavors de rosella
2 racions
Elaboració
En un bol per amanides barregem les fulles verdes, les maduixes, netes i partides per la meitat, els alvocats i les ametlles. Fem una salsa batent l'oli amb un parell de cullerades de mel, les llavors de rosella i la sal.
El reservem a la nevera fins al moment de servir
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2232 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.