Gambes o gambons amb la fregidora d'aire calent
La forma més fàcil de fer unes gambes en un tres i no res.
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per fregidora d'aire
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Gambes o gambons
- All en pols
- Julivert en pols
- Suc d'una llimona o llima
- Oli d'oliva
- Un pessic de sal
- Sal gruixuda
2 racions
Utensilis
Paper de forn.
Elaboració
Prepara una picada amb l'all, el julivert, la sal, el suc de llimona o llima i l'oli d'oliva.
Fes un tall a l'esquena de cada gamba.
Aprofita per treure'ls el sistema digestiu. Usa un escuradents clava'l perpendicularment per sota el cordó negre i estira cap a fora per treure-ho.
Unta les gambes amb la barreja de la picada.
Posa al fons de la fregidora el paper de forn, i a sobre una capa amb les gambes o els gambons. No els col·loquis amuntegats.
Forneja 6 minuts a 190ºC, dona'ls la volta i cuina uns altres 6 minuts a la mateixa temperatura.
Tot just acaben de sortir, encara en calent, torna a untar amb la picada i abans de servir possa-hi per sobre una mica de sal gruixuda.
20min
Notes
La closca fa que la carn no toqui el fons, així que pots mirar d'estalviar-te de posar el paper al fons si veus que no t'hi cal.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.