Gambes o gambons amb la fregidora d'aire calent

La forma més fàcil de fer unes gambes en un tres i no res.

Ingredients

  • Gambes o gambons
  • All en pols
  • Julivert en pols
  • Suc d'una llimona o llima
  • Oli d'oliva
  • Un pessic de sal
  • Sal gruixuda

2 racions

Utensilis

Paper de forn.

Elaboració

Prepara una picada amb l'all, el julivert, la sal, el suc de llimona o llima i l'oli d'oliva.
Fes un tall a l'esquena de cada gamba.
Aprofita per treure'ls el sistema digestiu. Usa un escuradents clava'l perpendicularment per sota el cordó negre i estira cap a fora per treure-ho.
Unta les gambes amb la barreja de la picada.
Posa al fons de la fregidora el paper de forn, i a sobre una capa amb les gambes o els gambons. No els col·loquis amuntegats.

Forneja 6 minuts a 190ºC, dona'ls la volta i cuina uns altres 6 minuts a la mateixa temperatura.
Tot just acaben de sortir, encara en calent, torna a untar amb la picada i abans de servir possa-hi per sobre una mica de sal gruixuda.

20min

Notes

La closca fa que la carn no toqui el fons, així que pots mirar d'estalviar-te de posar el paper al fons si veus que no t'hi cal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: