Daus de porc adobats amb mostassa
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Republica de L´Alt Empordà
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quart de quilo de carn de porc a daus(la demanem a la carnisseria com si la volguessim per fer pintxos)
- 2 cullerades de mostassa(jo faig servir la antigua de dijon)
- 1 raig de oli de oliva
- 1 pols de sal
3 racions
Elaboració
Preparem un bol amb un raig de oli de oliva
Posem la mostassa en un cassó al foc molt vaix, només a fi que es binguí una mica liquida
Ara la afegim al bol amb el oli i barregem be
Afegim la carn al bol, lleugerament salada i la impregnem be i deixem reposar una estona
Posem una paella al foc amb una mica de oli de oliva a escalfar
Un cop calent el oli i fregim la carn adobada i la escorrem una mica amb paper de cuina.
45min
Notes
Si volguessim ho podriem fer estil pintxo, és igual de ben presentat.
Etiquetes: Carn Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3379 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.