Barquetes de cogombre i salmó
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 12 cogombres petits
- 150 gs de salmó fresc
- 1 terrina de formatge tipo(piladelpia)
- 1 cebeta picada
- Sal
- Pebre
Elaboració
Renteu els cogombres, talleu-los per la mitat i buideu-los sense arribar
al fons. Piqueu la polpa i poseu-la en un bol amb la cebeta picada i el
formatge. Coeu el salmó durant uns 3 minuts al microones, deixeu-lo
refredar, feu-lo a miques i afegiu-lo a la preparació anterior.
Treballeu bé la mescla fins aconseguir una pasta homogenia, llavors
i farciu-hi les barquetes de cogombre, podeu utilitzar una cullera
petita per farcir-los. Les barquetes s'han de servir ben fredes
Notes
Es poden afegi-hi al farcit de les barquetes unes
rodanxes de salmó fumat, la mescla dels dos salmons
es bonissima
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1735 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.