Moixarra al vi blanc

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 moixarra d'un kg (aproxi)
  • 100 gs de mantega
  • 10 gs de nata liquida
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba
  • Farina
  • Pebre negre en pols
  • Sal

Elaboració

Netegeu i asequeu la moixarra, assaoneu-la amb sal, i passeu-la per farina
Prepareu una plátera amb 50 gs de mantega fosa i poseu-la al forn amb la ceba
picada i el vi blanc.
Acabada la cocció retireu el peix del forn. Afegiu a la salsa la resta de mantega
i la nata liquida. Barregeu-ho tot. Ho posarem per damunt de la moixarra
Aboqueu-hi també per damunt el pebre negre en pols. Torneu-la a ficar al
forn uns segons regant-la amb el suc de la cocció


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: