Moixarra al vi blanc
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 moixarra d'un kg (aproxi)
- 100 gs de mantega
- 10 gs de nata liquida
- 1 got de vi blanc
- 1 ceba
- Farina
- Pebre negre en pols
- Sal
Elaboració
Netegeu i asequeu la moixarra, assaoneu-la amb sal, i passeu-la per farina
Prepareu una plátera amb 50 gs de mantega fosa i poseu-la al forn amb la ceba
picada i el vi blanc.
Acabada la cocció retireu el peix del forn. Afegiu a la salsa la resta de mantega
i la nata liquida. Barregeu-ho tot. Ho posarem per damunt de la moixarra
Aboqueu-hi també per damunt el pebre negre en pols. Torneu-la a ficar al
forn uns segons regant-la amb el suc de la cocció
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1807 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.