Crema de musclos al cava
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1 kg de musclos
- 1 porro
- 1 tomaquet madur
- 1 patata mitjana
- 2 gots de cava
- 100 ml de nata
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
- 2 dents d'all
- Pebre en gra
- 1 rodanxa de llimona
Elaboració
Netejar bé els musclos, i posar en una olla, juntament amb un doll d'oli d'oliva
els dos dents d'all oberts per la mitat, unes boles de pebre negre, una rodanxa de
llimona, i els dos gots de cava.
Posem al foc i tapem, deixem que bulli i s'obrin els musclos, aproximadament 5-6
minuts. Una vegada cuits colem el brou i reservem. Obrim els musclos i reservem.
Netegem el porro i ho tallem fi. En una cassola posem un doll d'oli i ofeguem el
porro. Afegim la patata pelada i tallada a rodanxes. Removem i sofregim el tomaquet
préviament pelat i tallat a daus, movem durant un parell de minuts i afegim els musclos
cobrim amb el brou que haviem reservat i deixem coure uns deu minuts fins que les patates
estiguin cuites. Deixem refredar i passem per la batedora ,una vegada batut, passem per
xinés perqué quedi mes fina, i afegim la nata.
Ara solament ens queda servir-ho
Notes
Us recomano pendre-ho temperat, i servir-ho en petites copes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2044 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.