Patates farcides de salmó

Ingredients

  • 4 patates mitjanes
  • 100 gs de salmó fumat
  • 350 gs de formatge fresc
  • 2 clares d'ou
  • 1 cullerada de tàperes
  • Formatge gruyere ratllat
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Coem al forn les patates senceres amb pell, mentres es couen les patates
tallem el salmó a trossets petits i piquem les tàperes.
Batem el formatge amb les clares d'ou, la sal i el pebre, i afegim les tàperes
picades. Quan les patates siguin fredes les tallem per la mitat i en buidem el
centre. Trinxem la polpa de la patata i la barregem amb els trossets de salmó
Omplim els centres de les patates amb la barreja de salmó, ho cobrim amb la
salsa de formatge i el formatge rallat. Les possem a gratinar al forn fins que
el formatge sigui daurat.
Servim les patates calentes. Podem decorar-les amb trossets de llimona i amb
una llenca de salmó fumat enrotllada

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1954 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: