Patates farcides de salmó
Categoria:
Altres
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 patates mitjanes
- 100 gs de salmó fumat
- 350 gs de formatge fresc
- 2 clares d'ou
- 1 cullerada de tàperes
- Formatge gruyere ratllat
- Sal
- Pebre
4 racions
Elaboració
Coem al forn les patates senceres amb pell, mentres es couen les patates
tallem el salmó a trossets petits i piquem les tàperes.
Batem el formatge amb les clares d'ou, la sal i el pebre, i afegim les tàperes
picades. Quan les patates siguin fredes les tallem per la mitat i en buidem el
centre. Trinxem la polpa de la patata i la barregem amb els trossets de salmó
Omplim els centres de les patates amb la barreja de salmó, ho cobrim amb la
salsa de formatge i el formatge rallat. Les possem a gratinar al forn fins que
el formatge sigui daurat.
Servim les patates calentes. Podem decorar-les amb trossets de llimona i amb
una llenca de salmó fumat enrotllada
40min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1954 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.