Lasanya de bisbe negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Lasanya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 75g de mantega
- 150g de farina
- 750 ml de llet
- 1 paquet de pasta de lasanya
- 1 bisbe negre
- 1 pebrot vermell escalivat
- 75g de formatge ratllat
- Salsa de tomáquet
- Sal i pebre negre
- Nou moscada
4 racions
Elaboració
En una paella fonem la mantega. Un cop daurada, i afegim la farina, la sal
el pebre i la nou moscada i ho removem tot una mica fins que la farina agafi
color. hi afegim la llet a poc a poc, sense deixar de remenar. Quan la beixamel
agafi consistencia, la reservem.
Tallem el bisbe a rodanxes molt fines i destriem el pebrot escalivat en tires.
Bullim la pasta de lasanya ,i la reservem. En una safata que pugui anar al forn
posem una base de beixamel, una lámina de pasta, una capa de bisbe i una altra
de pebrot i ho cobrim amb beixamel. Tornem a posar una lamina de pasta i seguim
el mateix ordre fins a completar quatre capes. Ho acabem de cobrir tot amb la
resta de la beixamel, la salsa de tomáquet i el formtge ratllat.
Ho gratinem i ho servim calent
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.