Macarrons amb salmó, llangostins i carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350g de macarrons
- 75 g de salmó fresc
- 1ceba petita
- 1 dotzena i mitja de llangostins
- 3 carxofes
- 2 tomaquets secs
- 1 dent d'all
- Formatge parmesa
- Oli, sal
4 racions
Elaboració
Posarem una mica d'oli a la paella, sofregirem l'all i ceba que previament
hem tallat ben petits. Afegirem els llangostins (amb la seva cloba) i els
treurem quan estiguin ben rossos, les carxofes tallades en 8 parts cadascuna
els tomaquets secs en trocets petits i finalmente el salmó fresc tallat a daus
Mentrestant ficarem a escalfar l'aigua i quan estigui bullint afegirem els
macarrons. Pelarem els llangostins i afegirem la pasta a la paella, els
llagostins pelats i donarem un cop de calor perque es barregi tot. Montarem
el plat i el servirem amb una mica de formatge parmesá a sobre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.