Macarrons amb salmó, llangostins i carxofes

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350g de macarrons
  • 75 g de salmó fresc
  • 1ceba petita
  • 1 dotzena i mitja de llangostins
  • 3 carxofes
  • 2 tomaquets secs
  • 1 dent d'all
  • Formatge parmesa
  • Oli, sal

4 racions

Elaboració

Posarem una mica d'oli a la paella, sofregirem l'all i ceba que previament
hem tallat ben petits. Afegirem els llangostins (amb la seva cloba) i els
treurem quan estiguin ben rossos, les carxofes tallades en 8 parts cadascuna
els tomaquets secs en trocets petits i finalmente el salmó fresc tallat a daus
Mentrestant ficarem a escalfar l'aigua i quan estigui bullint afegirem els
macarrons. Pelarem els llangostins i afegirem la pasta a la paella, els
llagostins pelats i donarem un cop de calor perque es barregi tot. Montarem
el plat i el servirem amb una mica de formatge parmesá a sobre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1630 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Maria del Pilar Gili Cruset diu:
Si no te agrada el salmò en que el pots canvia.
Fernanda Bausili diu:
Mª del Pilar perdoneu-me però fins avui no he vist la teva pregunta de si es podia canviar el salmó per un altre peix, suposo que amb rap també quedaria bo
Una abraçada

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: