Platillo d'ànec

Ingredients

  • 1 anec tallat a octaus
  • 2 cebes
  • 2 carrotes
  • 4 grans d'all
  • 3 tomates madurs
  • Brou d'aviram
  • Vi ranci
  • Olives verdes sense pinyol-
  • Farina
  • Sal
  • Pebre

Per la Picada:

  • Fetge de l'ànec
  • 8 ametlles torrades
  • 1 got petit de vi ranci
  • 2 cullerades d'oli

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang,un cassó i un morter per la picada.

Elaboració

Daurem els talls d'ànec salats en una cassola de fang am poc oli.
Un cop enrossit, afegim la ceba i la carrota a daus petits i, quant agafin color, afegim els alls trinxats i el tomàquet ratllat o picolat.
Afegim una mica de farina per lligar.
Afegim després el vi ranci i, quant evapori, cobrim amb el brou i deixem coure a foc lent una hora.
Mentrestant fem bullir les olives en un casso a part amb aigua i deixaran anar la salabror.
Cap el ultim quart d'hora de la cocció les afegirem a la cassola.
Mentrestant fem la picada i la incorporem a la cassola; vigilant que quant estigui ben incorporada i lligada amb la cocció podrem apagar el foc.

2h


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5269 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: