Pastis de lluç i gambes
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Pastís
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gs de filets de lluç
- 50 gs de gambes pelades
- 250 gs de salsa de tomaquet
- 4 ous
- 100 gs de nata liquida
- 50 gs de maionesa
- Farina de galeta
Utensilis
Un motllo rectangula per anar al forn
Elaboració
Fem coure el lluç en una casssola amb aigua bullint (millor en brou de peix).
Li traiem la pell i en fem trossets petits.
Piquem les gambes crues. Mesclem amb la batedora, les gambes i el lluç amb el
tomaquet, els ous batuts i la nata.
Aboquem la mescla en un motlle rectangular, com els de fer plum-cake untat amb
mantega i empolsimat amb farina de galeta. Ho fiquem al forn préviament escalfat
a 200º fins que estigui cuit, després ho desemmotllem, ho decorem amb maionesa
i amb enciam picat al voltant. Igual es pot menjar fred com calent
45min
Notes
Per saber si el pastis está fet, el punxem amb un ganibet
si surt net ,es que está quallat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5662 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.