Gaspatxo verd
Categoria:
Amanides i plats freds
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 pebrot verd
- 2 cogombres
- 100 gs de molla de pa
- 100 gs d'espinacs
- 4 cullerades d'oli
- 3 cullerades de vinagre
- Sal
- Fulles de menta fresca
4 racions
Elaboració
Renteu i assequeu els espinacs. Renteu també el pebrot, retireu-ne les
llavors i fils i talleu-lo en trossos. Remulleu la molla de pa en un got
d'aigua amb el vinagre. Peleu els cogombres, traieu-ne les llavors i talleu-los
en daus. Poseu tots els ingredients en el recipient d'una batedora i tritureu-ho
fins que obtingueu una crema fina. Passeu-la pel colador xinès i alleugeriu amb
aigua fins a obtenir la textura desitjada .
Guardeu el gaspatxo a la nevera i serviu-lo ben fresc acompanyat d'uns daus de
pa fregit
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1630 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.