Crema freda de cigrons
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pot de cigrons cuits
- 2 gots de caldo de pollastre
- 1 cullerada de llavors de sésam
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 1 culleradeta de pebre vermell
- Suc de mitja llimona
4 racions
Elaboració
Poseu en un cassó el caldo de pollastre amb els cigrons escorreguts i coeu-los 10 minuts.
Mescleu les llavors de sèsam amb els cigrons. Tritureu-ho i saleu-ho. Passeu per un colador xinés o ben fi, amaniu-ho
amb unes gotes de llimona i refredeu-ho al frigorific.
En el moment de servir-ho, empolvoreu la crema amb el pebre vermell i dibuixeu un cordill d'oli a la superficie
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1815 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.