Crema de pastanages
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg de pastanages
- 1 l, d'aigua mineral amb gas
- 30 gs de mantega
- Unes branquetes de julivert
- Sal
- Pebre
Elaboració
Peleu i talleu les pastanages a rodanxes fines. Col.loqueu-les amb la mantega dins d'un cassó a foc lent per ofegar-les, només fins que es desfaci la mantega.
A continuació, afegiu-hi l'aigua, salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent fins que les pastanages estiguin totalment toves. Per últim, fora del foc tritureu les pastanages fins a formar una crema molt fina. Aquesta crema pot servir-se freda o calenta, empolvorada a l'ultim moment amb julivert picat
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1204 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.