LLuç a la marinera
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 8 rodanxes de lluç
- 250 gs de cloisses
- 2 llesques de pa
- 2 tomàquets madurs
- 1/2 cabeça d'alls
- 1 nyora
- 50 gs d'ametlles torrades
- Brou de peix
- Julivert
- Oli d'oliva
- Sal ,pebre
4 racions
Elaboració
Rostiu la cabeça d'alls i els tomáquets. Fregiu la nyora sencera en una cassola de fang i el pa en una paella a part.Piqueu-ho tot amb les ametlles fins a conseguir una pasta.
Fregiu-ho tot durant 10 minuts en oli de nyora. Removeu-ho. Agregueu el lluç salpebrat i cobert amb el brou de peix a la cassola. Quan canvi de color, afegiu-hi les cloisses. Empolvoreu-ho amb julivert
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3284 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.