Sípia guisada amb pèsols

Ingredients

  • 4 sipies mitjanes
  • 4 alls tendres
  • 3 tomàquets
  • 1 gotet de vi
  • Oli
  • Julivert
  • Pèsols, o carxofes

3 racions

Elaboració

Amb una cassola posar les sípies, i al damunt els alls trinxats, el julivert i el tomàquet, un bon raig d'oli, el gotet de vi, i els pèsols.
I es deixa coure fins que queda amb el seu oli.

30min

Notes

En comptes de pèsols es poden posar carxofes que abans haurem passat per la paella donant unes voltes.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7710 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Aquesta m´agrada molt, la dèpia amb pèsols ès un dels meus preferits.
Jordi Bosch Negre diu:
Perdó, volia escriure, sepia amb pèsols.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: