Cassoletes de suflé de patata i sobrassada
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Soufflé
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/2 kg de patates
- 100 gs de sobrassada
- 4 ous
- Pebre
- Sal
Elaboració
Renta les patates i posa-les en una olla amb aigua abundant. Un cop cuites, pela-les i passa-les per un passapuré, o bé aixafa-les amb una forquilla fins a obtenir la textura desitjada. Salpebre-les.
Col-loca una base de puré de patates al fons d'una terrina de fang individual i a sobre 1/4 de la sobrassada.
Just al centre de la terrina, fes-hi un petit forat i introdueix-hi el rovell d'un ou. Reserva la clara.
Prepara les altres tres casssoletes de la mateixa manera.
Munta les clares a punt de neu i reparteix-les sobre el puré.
Introdueix les quatre cassoletes al forn, a 200º, fins que les clares quedin daurades. Serveix-les ràpidament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3069 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.