Tall que es pela de vedella a la crema
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 bocins de tall que es pela de vedella d'uns 250 gs cada un
Adob:
- 3/4 d'oli
- 4 grans d'all picats
- Pebre, llorer mólt i farigola al gust
- (Ingredients per a la salsa)
- 1,5 dl de crema de llet
- 0,3 dl de brou de carn
- Guarnició)
- 70gs d'espaguetis
- 60 gs de patates cuites
- 60 gs de formatge edam
- Salsa de tomáquet
4 racions
Elaboració
Adobem el tall que es pela deixant-lo macerar d'una a tres hores amb tots els ingredients de l'adob, tot seguit, el fem a la graella.
Preparem la salsa tot reduint la crema de llet amb el brou de carn fins que s'espesseeixi lleugerament. Ho rectifiquem de sal i ho assaonem al gust.
Per presentar la carn al plat, la podem acompanyar amb una mica de pasta, salsa de tomáquet i unes patates tallades al gust, cuites préviament amb el formatge en llenques fines o rallat i gratinat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3135 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.