Entremesos de gambes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 escarola amb les fulles el més blanques possibles
- 3 pomes
- 1/2 llimona
- 125 gs de cues de gambes sense closca
- 1/2 tassa de nous toscament picades
- 100 gs de flor de llet
- Alguns grans de coriandre
- Sal
- Pebre
6 racions
Elaboració
Netejar l'escarola acuradament, rentar-la amb aigua i tallar-les en juliana amb tires llargues i estretes.
Esprémer per separat el mitja llimona i la llimona sencer.
Peleu les pomes, llevant el cor i les llavors, tallar després en forma de daus i ruixar-a continuació amb el suc de la mitja llimona perquè no es ennegrescan.
Barrejar, en un bol per amanides, l'escarola tallades a tires, els daus de poma, les gambes i les nous.
Anar repartint aquesta barreja en sis escudelles de (fang o de gresc).
Batre junts la flor de llet i el suc de llimona sencera, assaonar a continuació amb sal pebre i amb el coriandre, mòlt.
Cobrir el contingut de cada escudella amb aquesta salsa i servir molt fresc
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2278 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.