Cassoleta de sipia amb carxofa
Categoria:
Peixos i mariscos
Dieta: baixa en greixos
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sipies
- 4 carxofes
- 4 cullerades de tomáquet fregit
- 4 patates
- 1 culleradeta de pebre picant
- Aigua
- Oli d'oliva
- Pebre
- Sal
4 racions
Elaboració
Netegeu les carxofes i deixeu només els cors. Talleulos a lámines fines i fregiu-los amb una mica d'oli
Reserveu-los. En el mateix oli, fregiu-hi les sipies, tallades a daus, a foc suau. Quan siguin tendres
afegiu-hi les patates també tallades a daus. Poseu-hi la sal i el pebre vermell.Fregiu-ho tot un instant
i seguidament hi aboqueu el tomàquet. Cobriu les patates amb aigua. Incorporeu-hi les carxofes i rectifiqueu
de sal i pebre. ho deixeu coure tot fins que les patates siguin tendres
50min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3745 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.