Amanida d'anxoves
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 24 filets d'anxoves marinades en oli
- 3 ous
- 6 patates grans grogues
- 1 bulb de fonoll
- 80 gs d'olives negres
- 2 escalunyes
- 2 grans d'all
- 2 culleradetes de julivert picat fi
- 1/2 got de vi blanc sec
- 4 cullerades d'oli
- 1 culleradeta de vinagre
- Sal, pebre
6 racions
Elaboració
Rentar les patates i posar-les a coure en aigua abundant i salada durant uns 30 minuts (dependrà del tipus de patata que sigui); pelar un cop cuites; tallar-les a rodanxes, fer bullir el vi blanc i tirar sobre de les patates calentes; deixar que es refredi.
Mentrestant, posar els ous en aigua freda al foc i deixar que bullin 10 minuts
Tallar el fonoll a rodanxes molt primes, treure els ossos de les olives; tallar els ous en quatre trossos.
En un bol per amanides barrejar les patates, el fonoll, i les olives afegir vinagre, oli, escalunya i all picat; remoure bé, disposar sobre d'aquesta barreja els trossos d'ou dur i les anxoves, escampar-julivert
10min
Notes
Coure els ous 10 minuts
Coure les patates 30 minuts
El fonoll i el julivert és optatiu
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1951 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.