Amanida d'anxoves

Ingredients

  • 24 filets d'anxoves marinades en oli
  • 3 ous
  • 6 patates grans grogues
  • 1 bulb de fonoll
  • 80 gs d'olives negres
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 2 culleradetes de julivert picat fi
  • 1/2 got de vi blanc sec
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 culleradeta de vinagre
  • Sal, pebre

6 racions

Elaboració

Rentar les patates i posar-les a coure en aigua abundant i salada durant uns 30 minuts (dependrà del tipus de patata que sigui); pelar un cop cuites; tallar-les a rodanxes, fer bullir el vi blanc i tirar sobre de les patates calentes; deixar que es refredi.
Mentrestant, posar els ous en aigua freda al foc i deixar que bullin 10 minuts
Tallar el fonoll a rodanxes molt primes, treure els ossos de les olives; tallar els ous en quatre trossos.
En un bol per amanides barrejar les patates, el fonoll, i les olives afegir vinagre, oli, escalunya i all picat; remoure bé, disposar sobre d'aquesta barreja els trossos d'ou dur i les anxoves, escampar-julivert

10min

Notes

Coure els ous 10 minuts
Coure les patates 30 minuts
El fonoll i el julivert és optatiu


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1951 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: